Loading image...

Lærling i Glamox

Årlig tar Glamox inn 5-10 lærlinger innenfor en rekke ulike lærefag ved fabrikkene våre i Molde og Kirkenær. Ønsker du læretid i en moderne og fremoverlent produksjonsbedrift vil vi gjerne høre fra deg!

Glamox Molde kan tilby 7 spennende lærefag:

 

/ Produksjonsteknikkfaget

/ Industrimekanikerfaget

/ Automatiker

/ Industrimontør

/ CNC- operatør

/ Verktøymaker

/ Logistikkfaget

 

Vi tar inn 4-8 nye lærlinger årlig. Vi søker deg som har fullført relevant 2-årig yrkesfaglig opplæring. Du har interesse for faget, er lærevillig og pålitelig, og har god holdning til HMS. Du har positiv innstilling, er fleksibel og har gode samarbeidsevner.

 

Ta gjerne kontakt med produksjonssjef Hernan Zuniga på telefon 91633494, eller HR Manager Hanne Beate Melby på telefon 92283901 om du har spørsmål, eller ønsker personlig omvisning i produksjonshallene.

Søknader sendes til career@glamox.com (Søknaden må inneholde minimum CV, personlig søknadsbrev og en elektronisk kopi av kompetansebevis fra VG1 + VG2)

 


 

Glamox Kirkenær kan tilby 3 spennende lærefag

/ Industrimekanikerfaget

/ Logistikkfaget

/ Produksjonsteknikkfaget

 

Vi tar inn 1-2 ny lærlinger årlig.

 

Er du interessert i læreplass i Glamox Kirkenær ta gjerne kontakt med Technical-/ QA Manager Tommy Larsen på telefon 40000741 eller Administrativ leder Silje Nipen Maribo på telefon 47083333.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!