Loading image...

Lichtadviseur Zuidwest-Nederland

Om de premium marktpositie van Glamox in Nederland verder uit te bouwen is er in de regio Zuidwest-Nederland een vacature voor een self-starting

Lichtadviseur / Accountmanager

Jouw werk bestaat uit het bezoeken van architecten, raadgevende ingenieurs, lichtontwerpers, installatiebedrijven en eindgebruikers. Samen met hen werk je aan nieuwbouw en renovatieprojecten in de segmenten industrie, utiliteit, office, onderwijs en zorg. Daarbij volg je het Glamox credo “Creating light for a better life”


In deze functie ben je operationeel verantwoordelijk voor de verkoop in jouw rayon. Jij gaat actief op zoek naar nieuwe relaties en bouwt deze uit naar renderende accounts. Als volwaardig gesprekspartner voor deze relaties adviseer je hun over onder andere duurzaamheid, licht- en sturingstechnieken, Human Centric Lighting en de wijze waarop licht kan bijdragen aan een betere werkomgeving. Jij bent in staat jouw adviezen zelfstandig te vertalen en uit te werken tot een lichtplan, dat je zelf presenteert aan jouw klant. Bij al deze taken krijg je ondersteuning vanuit de professionele binnendienst en je internationale collega’s.

De ideale lichtadviseur voor Glamox kan in ieder geval vinkjes zetten bij deze kenmerken:

  • Heeft aantoonbare kennis van licht en lichttechniek
  • Is ervaren in een zelfstandige, commerciële buitendienst functie
  • Werkt en denkt minimaal op HBO-niveau
  • Woont in het werkgebied.

Daarnaast beschik jij over een aantal soft skills die jou duurzaam succesvol zullen maken in deze baan. Jij bent sociaal, legt gemakkelijk nieuwe contacten, kunt snel denken en geeft niet snel op. Jouw nieuwsgierigheid en behoefte om kennis en vaardigheden steeds verder te verrijken, maken dat je snel leert. Jij bent intrinsiek gemotiveerd om mee te bouwen aan duurzame verlichtingsprojecten die gezien mogen worden. Daarbij is vanzelfsprekend dat je digitaal vaardig bent, wij werken met Office365 en Salesforce, en de Engelse taal beheerst.


Glamox biedt een zelfstandige baan bij een sterk Noord-Europees verlichtingsmerk. Een informele werksfeer in een team met ruim 20 Nederlandse en ca. 2.200 internationale collega’s. Jij krijgt de verantwoordelijkheid om jouw eigen projectportfolio op te bouwen. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn ronduit goed te noemen, waaronder een representatieve (Europese) auto, de nieuwste communicatie- en presentatiemiddelen en een pensioenregeling.

Wil je bij ons aan de slag, stuur jouw motivatie en CV naar Robert de Kievit via het e-mail adres: robert.de.kievit@glamox.com of bel 0186-653111 voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.